Citiraj:
Autor Baja 001
Danas san cuo par komentara kako bi skocili bez pare i dinera. Cut the crap rekord je bio 50 godina tu... Svi su sada heroji a nisu s maslenice skočili...
|
Pa sigurno da nitko ne bi besplatno skakao, zapravo možda i bi, svijet je pun extremista željnih adrenalina, ali za dobrane pare, u današnje vrijeme, mislim da bi skakale i trudnice.
Stvarno ne mislim da su ovdje potrebna neka muda pogotovo kad iza cijelog projekta stoji hrpa inženjera i stručnjaka koji su to sve proračunali i pritom mislili na svaki pa i najmanji detalj.
Ako ćemo već o mudima onda treba spomenuti
Joseph Kittingera koji je ovakav skok (nešto manje km) izveo davne 1960. godine, a uzmimo tehnologiju koja je bila te godine i ovu danas,
http://www.youtube.com/watch?v=Z8RRkMsHOMU
E tu su trebala muda, a ko je ikada čuo za tog tipa?
A šta je ovo danas? Cijeli taj projekt je samo jedna ogromna reklamna kampanja za red bull, a naravno da si red bull neće dozvoliti da im tip pogine dok snima reklamu za njih, tako da mislim da ovdje ništa nije moglo poći po zlu.
Ljudi danas rade puno luđe i opasnije stvari i to samo za svoj gušt, a ako tu još dodamo novac kao bitan faktor, eh, onda ni nebo nije granica.