View Single Post
Staro 21.10.2012., 14:23   #240
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Produktivan petak i subota...

Frend i ja counter snipeali snipere po brdima Electra, plus sve playere koji su se htjeli igrat mafijaša i skidat ekipu sa krova bolnice i fire stationa. Overall, 7 murdera na mojem M107, 6 na frendovom AS50.

Našli smo je_enu lokaciju iz koje na 2 mjesta udaljena 30m imamo pregled na komplet sve, od sniper hilla do istočnog fire stationa i pokrivali cijeli grad. Hrane i vode u zalihama i opušteno gledanje po gradu. I niti jedan shot koji opalimo ne agroa zombije, niti spawnamo svoje jer smo vise od 400njak metara od najbliže kuće/farme. Malo je je_ada peglat ekipu na prosječno 650-850 metara, ali da se, dok god nije gusta magla.

Najdraža scena... neki bambi bježi od ghillie tipa koji ga pegla sa SVD-om sa klasičnog sniper hilla iznad elektrane... mi skužimo papka ispod bora, kažem frendu da ga nazeroa i cilja ga kao da je u uspravnoj poziciji... ja opalim metar kraj tipa, on se krene dizat i frend ga zvizne u glavu sa 750m :-D Bez rangefindera i tih pizdarija, imali smo ga u gearu, ali smo zeroali napamet/odoka (imali smo marker na mapi na range u centar grada, ak se to pali). 10 min kasnije, bambi nakon što je poroljao i dućkas i office building krene prema sniper hillu, skuži leš od ovog, pokupi sve... i u jednom trenu krene ciljat on po gradu Dali smo mu 2 min da se pokupi, al' kad je okrenuo scope prema nama, je_iga sine, šljac u njokalicu, lights out.

U jednom trenu su kraj naših grmova/borova protrčala 2 tipa, ghillie, L85 i DMR u rukama... i macani legnu 50m niže od mene jedan kraj drugoga... Frend i ja kenjamo od straha i nakon šta smo se pribrali, idemo se kotrljat prema njima... dođemo na 15ak metara, point blank range uperimo one mrcine od M107 i AS50 i svak svog zviznemo uz "greetings from Frankie and Sacriel" na voice chat Tipovi (na ruskom ) krenuli pozdravljat na general chatu i pričat ko ih je ubio ahahhaa

BTW. Kad se neki cheater teleportira po mapi i teleportira kraj nekog playera... čuje se neki zvuk? nešto u stilu star trek comm-a ili tak nekak? Prije ovoga me ubio netko, jedino što sam čuo je neki zvuk koji nisam čuo prije u igri i 2 hica u tijelo... A s obzirom da su iza mene područje pokrivali squadmateovi, nema šanse da mi se prišuljao a da ga nisu vidjeli... Meh, mrzim cheatere.