wow, jel ovo Hrvatski jal opet u pitanju? Znam naoko puno jednostavnije aplikacije (domaće proizvodnje) na kojima rade cijeli timovi ljudi pa ne izgledaju ili rade ovako dobro (ali recimo donose "masniju" zaradu). Ako nisi dosad skužio, on je cijeli projekt iznio sam, a to nije samo suho programiranje za Android, to je osiguravanje svih podataka koji se dobijaju na kapaljku, algoritmi za izračunavanje najbržih veza, vremena dolazaka i slično. Koliko znam, ZET ne želi imati veze ili barem dosad nije pokazao ikakav interes za ovakvu aplikaciju koju su oni trebali davno osigurat, ako ne zbog stanovnika grada Zagreba, onda barem stranaca i turista. Vjerojatno zbog ovakvih detalja i je 26. najbolji javni prijevoz u Europi (od 26 u konkurenciji). Na kraju i to je jasno, gdje nema mulja i interesa tu se pare Holdinga ne ulažu (ali i to je već neka druga priča)...
OP se od ove aplikacije ionako ne misli obogatit i objasnio je u FAQ-u aplikacije zašto ovakvo plaćanje, a što novine pišu manje je bitno. Aplikacija je jednostavna, korisna, dobro radi i širok krug ljudi bio mogao imati koristi od nje.
Najlakše je izjavit kako je trivijalno, nepravedno dobija pozornost ali
nagrade i priznanja govore same za sebe.