Citiraj:
Autor RaWeN
Šta je to tako revolucionarno u ovoj aplikaciji da će se svi otimat za njega?
Nemam iskustva sa programiranjem (samo osnove C-a znam), ali mi se čini da bi tu aplikaciju svaki imalo sposoban programer mogao napraviti.
Oni rade dramu nebi da je otkrio lijek za rak.

Faks nepotreban u životu? Možda povijest umjetnosti, ali kvalitetan inženjerski faks je itekako potreban.
Nitko te ne gleda bolje ako imaš diplomu nego kolko posjeduješ znanja.
Džaba ti sve diplome svijeta iz računarstva ako ne znaš isprogramirat digitron...
|
Po tome sto nemas iskustva je tvoj smijeh jos odvratniji. Nije uopce stvar tko bi znao a tko ne napravit, stvar je u tome da je decko sa 16g ili koliko vec dosao na tu ideju, sam napravio aplikaciju.
Sta si ti sa 16g bio u stanju napraviti sam, ovo je citav projekt.
Mogu ti navoditi na stotine primjera uspjesnih ljudi koji su uspjeli u svom poslo, stvarali carstva a nisu imali zavrsen fakultet. I da gledaju te bolje ako imas zavrsen faks.
Ako postoje dvije osobe, osoba A i osoba B, sa jednakom razinom znanja. Osoba A ima zavrsen fakultet, a B nema. Osobu A ce ljudi u toj bransi gledati daleko drugacijim ocima i neke stvari ce ostvariti lakse, dok ce se B morat namucit sa time malo vise.
Ovo govorim iz obiteljskog iskustva.
Da ne govorim da u njegovim godinama i u ovom dobu, kada upozna curu prvo pitanje cesto bude: Na kojem si faksu? A onda ako kazes da ne ides na faks da radis, odma bude drugacije
Zato sam rekao nepotreban, a potreban

Ali nije to tema. Jos jednom sa 16g isprogramirati app za Android i od toga napraviti kvalitetnu app, sto je bitnije je odlicno i zasto ne dat prostor mladim deckima da pokazu kaj znaju i da im se pokaze da se moze uz trud.