View Single Post
Staro 20.10.2012., 14:32   #10
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Ma zaboravi bilo kakav antivirusni za "čiščenje"...ako ti se nalegnu bilo kakva sranja onda to odradi s combofixom...zaista je moćan i ne napravi problema funkcionalnom radu OS-a. Problem je što se masa klinčadije i hrpa nesposobnjakovića ni ne zna služit računalom pa nije ni čudo što im sve vrvi virusima i ostalim pizdarijama. Baš ću dat jedan primjer profesionalnog novinara koji radi preko neta kod kuće. On mene zove da mu poskeniram računalo jer on to ne zna! Čovječe on ne zna na NOD32 stisnuti scan&clean, a tuče mjesečno preko 7kkn na plaći !
Mislim ono...katastrofa ! Jednom sam mu išao rješavat banalne situacije tipa instalacija miša i tipkovnice...da mi nije prijatelj od malena bi ga otpilio sam tak...jbt takvo piskaralo,a ne zna dalje od worda i adoba designa.
Osobno koristim NOD, adblock, tune up 1click maintenance...povremen win defender scan,disc clean up preko winsa i praznim prefetch datoteku...sve funkcionira savršeno bez ikakvih problema i pokazalo se sasvim dovoljno uz redovit update winsa.

AMD Ryzen™ 7 7840HS | NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 8 GB GDDR6 | 16 GB DDR5-5600 MHz RAM | 1 TB PCIe® Gen4 NVMe™ M.2 SSD
bixsy the king je offline   Reply With Quote