Citiraj:
Autor buljo
Buni se i to jako.
Gledam kak ljudima padaju po 2 seta odjednom, masa legendaryja a meni nista.
Isti qurac ko i zadnji pec, nis nisu popravili ili jesu, nekim acc xxx% a nekima 0%.
Ako mi ne padne nis korisno i vrijedno u sljedecih 50 h igre prodat cu acc.
|
Nemoj tako, osobno sam prodao puno Diablo 3 acc i kazem ti da nije to gust kao sto mislis.
Ma o padanju je cista sreca, kad meni na Normal padaju Legendary svaki dan (jucer i danas po dva, jucer shit,danas ohoohoo).
Po meni 1.0.5 je pun pogodak, a probaj MP10 na Normal igrati, veceras sam 4 sata u komadu Act II igrao (konacno poceo zaozbilje Act II), presao 4 checkpointa, zaradio 350k zlata i potrosio oko 100tinjak bocica za hilanje te skocio 3 levela. Malo sam racunao, ako budem ovim tempom Normal vozio taman sam kod Diabla na ljeto 2013, a o Nightmare tezini ni ne mislim (jesam jucer malo i o Hellu, ali sam brzo odustao).
Taj Monster Power je stvar koja se meni najvise svidja, sad u ovom stadiju igre mi ne pada napamet igrati Normal bez da je MP upaljen.
Citiraj:
Autor dean225
Isto tako, ako cemo gledati na prodaju, vec se polako AH napunio svim.. Stat ce prodaja ako vec i nije stala..
|
Evo ja prodajem brdo stvari na AH, sve mali level od lvl 3-5-7-11-15 najveci, i 75% itema ode u roku 1-2 sata, pa mislim da puno novih igraca onda igra ovu igru kad mali itemi tako dobro idu, nestavljam bas ni veliku cijenu, od 5k-15k najvise za zute iteme, plave po 2k-3k-5k, lege od 50k-100k-200k, fino se da zaraditi.