Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 19.10.2012., 17:28   #4578
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Dva puta udem u masinu i dva puta, Realm of Turmoil. Nema ni najmanje sanse u svemiru da ih ubijem na level 5. Volio bi vidit gear od nekoga tko to moze. Nocna mora.. Nevjerojatno kak se nadopunjavaju. Mozda neka klasa koja roka iz daljine nema takvih problema ali barbovi su na mukama. 7% life steal, preko 1000 loh, 660 regen, oko 80k dps i ne pomaze. Krenes rokat Zoltana i ovaj doleti sam tak... Kaj je najgore peder sad moze uhvatit beserka..
Daj nick, ides s nama veceras poslije 20h u masinu! Bas bi htio Zoltana, jos mi on fali u kolekciji..

Citiraj:
Autor lateralus_eye Pregled postova
http://www.twitch.tv/kingkongor evo ti pa njega pogledaj malo... MP 10 igra... ostatku ekipe kaže da odu na Kulle-a a on sam riješava Breakera ilikako sve već zove i onda kasnije ide njima pomoći...
Ma sve 5. Lik ima strasnog barba.. Svi igraju ovaj build. Valjda je otkrivena fora o beskonacnom berserku

Ja bi htio vidjet onog wizza iz ekipe koji konstantno freezzaaa sve.. On je puno zanimljiviji.

Pored ovakve ekipe, svi mogu igrat lev10. Pa svi su jako veliki paragorn leveli.