View Single Post
Staro 18.10.2012., 20:03   #3479
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
@Franf, generalno se slazemo .

Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Ljudi, ako ćete ozbiljnu realnu seriju, gledajte Sopranose, Magic City, Boardwalk Empire itd, jer svaka daljnja razglabanja o relativno nerealnoj seriji su nepotrebna.. Tako se može srat i o Star Dreku, Warsu i sličnim (za mene) glupostima..
ah. nije jednako usporediti SF seriju (bilo koju), jer je to - znanstvena fantastika . napisao sam vec, u koji tocno zanr spada walking dead?

i opet ponavljam, ako i da mogu iskljuciti mozak i ne traziti rupe/nelogike, primjecivati forsiranje i iritantnost, onda bi bio idealni konzumist i mogao bi gledati od sulejmana preko walkera do bilo koje druge shitare koja se snimi (recimo zauvijek susjedi). postoji bilo koji oblik koji moze biti dobar i kvalitetan, i kontra. WD je meni osobno vise ovo drugo, jer ponavljam, sa prvom sezonom su sami sebi postavili jako visoko letvicu, koja je sada davna i nedodirljiva proslost.

Burko je offline   Reply With Quote