View Single Post
Staro 18.10.2012., 19:16   #3478
Franf
Premium
Moj komp

Franf's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Kad sam se vec uhvatio komentiranja, da napisem i koju o ostalim serijama koje pratim trenutno...

Red Dwarf... povratak su izveli genijalno. Vratili su se staroj shemi fora. Valjam se prilikom gledanja. Pravi Red Dwarf, kakav je bio u prvim sezonama

Arrow... početak sasvim ok. Volim te "Batman" serije. Malo nelogičnosti, ali nema veze, zaintrigiran sam i ocekujem dosta barem od prve sezone. A kasnije se ionako zna da ce ameri i ovo pretvoriti u sapunjaru ako bude uspjesna prva sezona

HIMYM/TBBT/2.5Men... standard, to je sve propalo prije sezonu dvije i postalo mix Esmeralde i Friendsa! Ali svejedno ne mogu ne gledati jer me vuku i moram znati kako ce zavrsiti...

South Park... ponovno krenuo prije par tjedana. Čini mi se da im ponestaje ljudi/događaja za ismijavanje. Odradim tih 20min, nasmijem se pokoji put.

Supernatural... prosla sezona mi je bila ok, ova je ok pocela... Nadam se da nece opet vratiti Anđele jer su oni uništili 6-u sezonu. Barem meni.

Walking Dead... prosle sezone sam zamalo odustao negdje u sredini. Ova je pocela visoko, dajem im jos jednu-dvije epizode. Ako opet krenu s onim dramatiziranjem, odustajem!

Once upon a time... ide druga sezona. Fantazy/Bajka... Prvu sam odgledao u jednoj noći. Pogledajte pilot i odlucite dal vam je ok!

Happy Endings...
jos jedna kopija prijatelja, čak se i sami likovi znaju ismijavati iz sebe da su njihova kopija.
Standardno; jedan lik je gay, njegova bivša, par crnac/hiperaktivka, i jedan normalan par na Ross/Rachel shemu...

Meni je zabavna, ide treca sezona.