Citiraj:
Autor TheEmpress
Super mi je kad jedan dođe i popljuje seriju i onda odjednom nikome ne valja.  Meni je dobra i dalje.
|
pa ok, neka ti je dobra. meni bas i nije. i isto dobro. zasto si se nasla malo uvrijedena to sam ti znas

. ali serija generalno je bas nist' posebno, vjerujem da ce kroz odredeno vrijeme izaci bas kvalitetna serija za koju nece biti potrebno navoditi nelogicnosti i iritantnosti.
sto se tice trulezi, ajd, to mi nije toliko smetalo. jest takav prikaz, ko' kakvog zutog gnoja koji je jedva cekao izaci iz svake pore, i kada skine onu kozu....... ne znam, isto ko' cjepanje noge, samo da sokira gledatelja.
zato kazem, ne razumijem kakva je ovo tocno serija. ima previse toga nadrobljeno i kombinacijom osobno nisam nikako zadovoljan, jer nema kvalitete da se to poveze.
i da, prvi ovdje nisam, ali sam pljuvao ja i po prosloj sezoni. mozda cak i prvi kojem je skroz debilno u drugoj sezoni kada su oni na autoputu, nema niti jednog zombija. pa nema pa nema. pa opa!, eno jednog. iza njega jos jedan, i odjednom je puna autocesta zombija, imaju spon mjesto......... ono.
no ponavljam, ako je tebi dobra, to je ok

. svatko ima pravo na svoje misljenje, zar ne?
Citiraj:
Autor Franf
Zombi je mrtvac. U ovom trenu u seriji, mrtvi su več poprilično vremena. Mislim da im količina kalcija u kostima baš i nije na reprezentativnom nivou i da su kosti več poprilično trule...
Stoga, lubanja puca ko kokica
|
relativno ok rezoniranje, ali onda ja imam pitanje - sto je sa misicnom masom? mislim, zar onda i ona nebi trebala proporcionalno propadati, sto bi dalo za rezultat skroz nepomicne zombije? a sorry, vidjeli smo od skoro trkaca do skroz usporednih, ovisi o potrebi scene....... samo se sjetite zadnje epizode prosle sezone, njih zilijun i vecina trci

.