View Single Post
Staro 18.10.2012., 15:41   #1799
Zvone2772
interferometar
Moj komp

Zvone2772's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor sarajevo Pregled postova
.jel to do telefona ili...?
Kazes realtivno svjezija verzija Androida, koja je to zadnja? Mogu je ja nekako nadogradit?
L7 zasad ima Android ICS (4.0) i mislim da novije za sada ne ide.

S druge strane, tvoj "jaran" ima Galaxya koji ima stariju verziju Androida koja ne ždere toliko radne memorije, ako nije sam nešto "skuhao", a vjerojatno je da nije.

Dakle, ja bih problem tražio upravo ovdje - pomanjkanje RAM-a u nekim trenucima i čekanje da telefon isti oslobodi, što se događa s zadrškom od nekoliko sekundi. Što se nikome ne sviđa.
Znači, probaj instalirati neki Task Killer poubijati većinu aplikaciju u pozadini, pa ako ti pomaže - namjesti da ti on sam određene ubija dok ga zaključaš.
Oprosti što odgovaram malo "kasno"

Citiraj:
Autor Domi Pregled postova
Malo proučavam ponudu mobitela u Tele2.
LG Optimus L7 mi djeluje zanimljivo, prvenstveno zbog velikog ekrana.

Malo sam čitao recenzije po netu, vidim da je dosta velika zamjerka jednojezgreni procesor od 1 GHz.
Ima li još netko (osim korisnika "sarajevo") iskustva s ovim mobitelom?
Je li zbilja usporen i "laggy" kak kritiziraju u nekim recenzijama (s druge strane, u nekim drugim recenzijama zapravo nije baš bilo negativnih komentara na performanse i brzinu uređaja)?
Evo pričekaj da nam se jaran javi, mislim da on trenutno i nije tako sretan s L7.
S druge strane, da ti odgovorim ovako napamet i štreberski.

Za ovo što si napisao da ti treba telefon vjerujem da će ti i L7 ispuniti očekivanja. Ne može to toliko sporo biti, jer za kretanje sučeljem nije potreban quad core s hyper threadingom. Bar ne još
E sad, zašto našem forumašu taj telefon toliko "zapinje", to me zanima.
Zvone2772 je offline