View Single Post
Staro 18.10.2012., 13:17   #30
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
a koji to uredaji u standby-u trose 10-20W? mislim, mjerio sam jedan 32" LCD u standby-u, nije toliko.........

ako mislis na PC u standby-u, daleko je to od "pravog" standby-a. i opet se ponavljam, ti svi uredajcici koji trose generalno <50W ja osobno niti ne gledam. pa kvragu, nemam ih 150 da moram paziti, kad imam bojler u kupaonici i jedan u kuhinji, kad imam vesmasinu, kalorifer, klimu, pecnicu na struju (rerna, gore je plin)....... plus kistru, plus jos jednu, plus frizider.

i sada da cu ustediti 500 kuna na uredajima u standby-u? kakva je to racunica? cak CRT iz kraja 80-tih papa nekih 70W, pa i to nije toliko.

EDIT:
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
Ovo je prvo krenulo sa televizorima koji sad trose gotovo petinu od onog sto su trosili prije 5 godina.
hoces reci da jedan LCD od recimo 40" je prije pet godina trosio (karikiram) 100W, a danas 20W?

Burko je offline   Reply With Quote