View Single Post
Staro 18.10.2012., 12:16   #547
Friday
Proktolog
Moj komp

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
S tom verzijom sam sinoć uspio flashati na DD-WRT. No kao i na Open-WRT-u nemam wirelessa. Jednostavno nema te opcije, i nisam našao način kako da upalim wireless. Onda sam skinuo sa prve stranice, noviji image za DD-WRT (webflash) te sam pokusao iz web interface-a flashnuti router. Dogodila se ista stvar kao i prvi put, Router se zbrikao. Onda sam ga vratio na stock na kojem wireless radi. Probao sam i s najnovijim Open WRT-om sa prve stranice ali niti na njemu wireless opcije nema. Čudno mi je da neki routeri rade s dd-wrt-om i opem wrt-om dok neki ne rade. Možda je neka novija revizija wireless kartice koju ovi ne prepoznaju?!?
Ako kolege imaju savjet kako upogoniti dd-wrt na ovom uređaju, a da radi wireless, bio bih im zahvalan!

EDIT: pokušat ću staviti zadnji dostupan sa linka pa vidjet LINK

P.S. Možda bi bilo dobro maknuti image za dd-wrt sa prve stranice jer koliko sam vidio ima još kolega kojima taj image zbrika rutere, možda je uputnije staviti stariji koji koliko toliko radi...
Bila je ona neka fora sa setiranjem nečega ako wlan ne radi. Ne znam zašto je to maknuto iz tutoriala...