Citiraj:
Autor Dottore
Ajde reci koliko imaš razlike u FPS. Možda kupim
Sedamdeset stupnjeva? Malo previše
|
Nisam mjerio. Samo sam pokrenuo BFBC2 da vidim kako to izgleda na novoj grafičkoj. I izgleda odlično, čak mi izgleda kao da je slika nekako oštrija (uz iste postavke kao i na 560 Ti), rubovi objekata (i građevina i likova) su nekako izraženiji (ali nisu stepenasti), nisam upalio zaglađivanje. Osjećaj je generalno bolji nego na 560 Ti makar je meni i uz 560 Ti sve lijepo letilo po ekranu tj. imao sam dobar framerate. Gledajući po reviewima ispada da je 660 OC verzija nekih 10-15% sporija od 660 Ti a razlika u cijeni daleko veća.
Ako si zadovoljan s 560 Ti, nemaš neke prevelike potrebe za zamjenom. Ja imam i5 2500K i znam da i tebi sve ide OK s tom karticom, jedino je tišina ono što se odmah primjeti. Ako želiš veću tišinu i hladniju karticu, idi na 660 OC.
Imam Antec P180 kućište i zato mi je temperatura nešto viša, 70°C je bio maksimum i to je bio peak, generalno se temperatura kretala oko 60-61°C i to s postavkama ventilatora na AUTO. Kad sam u Afterburneru povisio broj okretaja ventilatora onda je maksimum bio 60°C uz nešto veću buku. Zato sam i ostavio na AUTO jer imam stvarno tiho računalo, glasniji mi je klik na klasičnoj tipkovnici

i mišu (Logitech G105 i G500) dok je BFBC2 u punom pogonu

.