Zanimljivo moderiranje nabava.net-a. Misevi se ne mogu pronaci u kategoriji "misevi" niti u toj kategoriji postoji odabir Corasaira kao proizvodjaca, ali kad upises u trazilicu "Corsair M90" - bingo!
Sto je najgore ja vec nekoliko puta trazim da li su dosli kod nekog naseg trgovca i nisam se sjetio upisati model u pretrazivac.
Imao sam priliku malo se igrati sa M90 u Njemackoj i mis me se stvarno dojmio. Jedina zamjerka ide na nedostatak lijevo-desno tipki na scroll buttonu na koje sam se dugogodisnjim koristenjem Logitechovih miseva u radu navikao. Tesko se sad odreci lijepih navika tako da mi ovaj mis za rad otpada a za gaming je odlican. Nedostatak utega mi nista ne znaci jer ovakav kakav je, taman je.
Sto se estetske strane tice mene je Corsair osvojio minimalizmom u Obsidian liniji kucista a Vengeance je dijametralno suprotan tome. No bez obzira na to, cim sam ga uzeo u ruku pomislio sam kako bi ga volio imati.
Sad bi najradije postavio jedno pitanje o K90, koju cu najvjerojatnije kupiti (iako dosta ovisi o odgovoru na to pitanje), ali pokusat cu ne biti bezobrazan i suzdrzat se do objave recenzije.