Citiraj:
Autor syss
ako odlemiš ijedan kabel s njega i staviš 200kn sleeva u njega dobit ćeš ravno nula kuna u prodaji 
|
Ma ja njega niti ne želim prodavati, baš zato što potpuno zadovoljava moje potrebe. Garanciju više nema pa neznam koliko bih mogao dobiti za njega, ali pretpostavljam da ne puno. A za kvalitetnije modularno napajanje mi treba minimalno 600kn što mi je ''bespotrebno'' ulaženje u novi trošak.
Eto može neka okvirna procjena koliko bih mogao dobiti za njega kad bi ga sad prodavao, napominjem da još uvijek ništa nisam dirao po njemu i da je u stanju onakvom kakvom i dolazi.
Što se tiče odlemljivanja i skidanja bespotrebnih konektora to mi nije nikakav problem niti za buduću nadogradnju hardvera. Ostavit ću osnovne 24, 8 i 6/8 pinske konektore, tri sata i dva molexa (mada mi ne trebaju). Sve ostalo je mi je višak, a vjerujem da se barem u bližoj budućnosti ništa neće promijeniti općenito što se tiče potrošnje, dapače s novim hardverom je sve niža.
Eto molio bih samo neku procjenu koliko vrijedi ako nije problem pa da znam na čemu sam. Pa ako puno ne gubim prodat ću ovo i uzeti modularno da izbjegnem zajebanciju s odlemljivanjem i mogućim uništavanjem