View Single Post
Staro 17.10.2012., 19:31   #6
Volume
Banned
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ako odlemiš ijedan kabel s njega i staviš 200kn sleeva u njega dobit ćeš ravno nula kuna u prodaji
Ma ja njega niti ne želim prodavati, baš zato što potpuno zadovoljava moje potrebe. Garanciju više nema pa neznam koliko bih mogao dobiti za njega, ali pretpostavljam da ne puno. A za kvalitetnije modularno napajanje mi treba minimalno 600kn što mi je ''bespotrebno'' ulaženje u novi trošak.
Eto može neka okvirna procjena koliko bih mogao dobiti za njega kad bi ga sad prodavao, napominjem da još uvijek ništa nisam dirao po njemu i da je u stanju onakvom kakvom i dolazi.

Što se tiče odlemljivanja i skidanja bespotrebnih konektora to mi nije nikakav problem niti za buduću nadogradnju hardvera. Ostavit ću osnovne 24, 8 i 6/8 pinske konektore, tri sata i dva molexa (mada mi ne trebaju). Sve ostalo je mi je višak, a vjerujem da se barem u bližoj budućnosti ništa neće promijeniti općenito što se tiče potrošnje, dapače s novim hardverom je sve niža.

Eto molio bih samo neku procjenu koliko vrijedi ako nije problem pa da znam na čemu sam. Pa ako puno ne gubim prodat ću ovo i uzeti modularno da izbjegnem zajebanciju s odlemljivanjem i mogućim uništavanjem
Volume je offline   Reply With Quote