View Single Post
Staro 17.10.2012., 13:57   #3
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Evo beta testirao par dana MWO.
Po meni zali boze vremena utrosenog.

Kretanje mechova sa 25-100t kad trce je nekako komicno, kocenje traje i traje.

Nigdje ingame ne pise koji dmg radi medium laser vs large ili pulse laser, sve to treba citat po forumu. Samo pise tonaza i koliko slotova zauzima, nit pise rate of fire, ni koliko se grije niti koliko dmga radi....nope.

Grafika je...ok. Do trenutka kad napucas drugog mecha, sad bi se kao oklop trebao uzarit a ne pokazat losu crvenu fleku na oklopu, vecinom se nadje da cijeli mech svijetli ko bozicno drvce. I nekako iako je ovo crysis engine, igra se muci sa FPSom, high ili low jedva 5 fps razlike, slicno i kod kolege sa x6 cpuom i 560ti grafom.

Progress u igri...majko mila koji grind. Imas 4 trial mecha koji imaju predefinirana smece oruzja i dobijaju samo 25% love po partiji, a to je 60ak k. Kad naidjes sa trial Awesome ass. mechom na Atlasa sa gausima il PPCem najebes ko zuti. Jer igra ne stavlja trial vs. trial matchmaking, nego svi gdje upadnu. Vecinom naleti covjek na nekog foundera il lika sa full upgradeanim mechom i rastopi te ko od sale.

Prvi shoping za mecha koji se moze konfigurirat je Commando light 25t mech, 1.8m kredita (do nejga lagano s 60k po partiji sa trial mechom), koji je brz al naoruzanje je jadno. Toliko da ekipa ignorora prijetnju osim ako im se bas da okrenit na tebe oruzje i 1-2 shotat te. 5m love do prvog mediuma i kakve akve shanse je grind do suza.

Jos veci problem je sta si toliko mal da te svaki mech jednostavno pregazi jer nema pogleda izvanka (barem nisam nasao) pa cim tvoj suigrac bumpa u tebe sa med il heavyem ti padas na pod. A vidljivost je ocajna sama po sebi.
Zapinjanje za zgrade il opca zbunjoza gdje je torzo okrenut je konstantna zabava.

Razbijanje djelova je zabavno, ako se to uspije, vecinom sa projektilima ili nekim impact long range oruzjem, laserima treba duze. Za neprijateljskog mecha pise da ima npr. 85% armora, e sad to nije HP, to je overall armor stanje. Covjek nikad nezna hoce li sljedeci hit bit critical tamo gdje nema armora ili ce se jos pola sata napucavat i gledat kako alpha strike po neprijatelju radi 3-4% dmga. Ista stvar za vlastitog mecha, dok ne pise critical dmg, pojma covjek nema kakvo je tocno stanje.

Enviroment ne radi nista, igra je Dx9, drvece i zgrade se ne ruse, cucanje u vodi ne hladi mecha dodatno, em uopce nema cucanja anyway. Igranje na ledenoj mapi bi trebalo imat utjecaja na overall temp i zagrijavanje oruzja...al nema ga.
Ovo su sve stvari sta je imao davni MechWarrior kojeg sam igrao na 200mmx, a danas to covjek ni da primjeti.

Puno sam ocekivao kao ljubitelj MWa, i fakat bi prezalio dosta toga. Al ovo me razocaralo.

BladeRy je offline   Reply With Quote