View Single Post
Staro 16.10.2012., 19:12   #18
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Problem je u tome da ja ili mi kao građani koji placaju doticne budaletine, imamo gorak ukus u ustima kada procitamo o cemu se razglaba i trosi vrijeme kad ima punooo bitijih stvari.
Da pojasnim na konkretnom primjeru o cemu ja pricam. Moj sin je djete sa autizmom i kao takav ide u centar za djecu i mladez u Dubravi (Zagreb), skola im je generalno ok ali na mikro razini totoalna banana (evo ja bas po forumu skupljam djelove za komp za njegov razred), grad Zagreb se bas ne ubija od pomoci, drzava jos manje (ili neko krade), ali zato grad zagreb ima za posadit miljardu stupića protiv nepravilnog parkiranja (o fontani necu ni pocimat), pa sad ti meni dragi lega @RadeOn reci je veci prekrsaj auto koji nije propisno parkiran ili djeca (specijalnih potreba) koja nemaju osnovna sretstva za rad u nastavi (mi roditelji kupujemo i toaletni papir) i prostor koji sve vise nije adekvatan broju novih korisnika.
Sta je veci prekrsaj auto krivo parkiran ili djete bez adekvatne njege ?
O tom ti ja pricam, o tome da dok brod tone orkestar svira, ali valjda je to u ljudskoj prirodi dok te ne lupi po glavi mislis da nikad nece.

Pardon kolege forumasi ako sam malo zabrija, ali sam tija legi @RadeOn malo pojasnit zasto se pjenim na ovakve vijesti
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413
ante2 je offline   Reply With Quote