View Single Post
Staro 16.10.2012., 16:25   #3519
vercetti
Premium
Moj komp

vercetti's Avatar

Datum registracije: May 2003
Malo poduzi post/anegdota od jucer.

Dosla mi gospoda iz TComa na vrata...
Posto je otvorila moja sestra koja se ne kuzi bas u te stvari, prvo su je trazili broj telefona, kucni, i ime na koga glasi linija.
Razlog je, kako kazu, da su imali neke "prituzbe na druge operatere", te sad oni kao "istrazuju".
Moja sestra je prvo obila dati ista jer, niti su policija, da imaju ista pravo trazit, niti imaju znacke, na sto su joj oni pokazali neke Tcom iskaznice.
Posto im ona nije i dalje htjela dati ista, oni su joj onako "usput" napomenuli da bi mogla doci neka kazna ako ne da

Naravno da su je zaplasili pa sam nakon toga ja dosao na vrata da vidim o cemu se radi i tu pocinje prica...
Prvo su napomenuli o tom "istrazivanju" i kao da vide jel sve ok kod nas,
na sto sam ja odgovorio da mi nemamo nikakve veze sa tcomom vec smo na optimi godinama.
Lik se kao zacudio i kaze da je to nemoguce jer optima nema svoju opremu

Nakon par bla bla recenica, i njegove provjere broja (nazvao neku zensku u centrali kod njih), dosli su do zakljucka da ja nisam na tcomu, niti na onoj fori da se placa pretplata tcomu a impulsi optimi, vec samo na optimi, sto sam im govorio otpocetka

Pa me pitaju zasto sam presao sa tcoma, ja kazem da sam za istu stvar kod optime placao skoro duplo manji racun nego kod tcoma (2008. kad sam presao), sa cca 400 na cca 200kn mjesecno,
na sto je uslijedila velika kolicina cudenja kako je to nemoguce, da ja grijesim itd

Pa uvjeravanja kako kod tcoma se ne placa najam opreme a kod optima placa , pa da kod optime nikad necu imati full brzinu vec dosta manju , nakon sto bi im rekao da nista od toga nije istina, opet uvjeravanja kako ja grijesim ...

Naravno da su me na kraju htjeli izlevatit da prijedem, na sto sam napomenuo da i da hocu, jos sam pod ugovorom kod optime i da bi platio penale.
Lik mi kaze da "ce oni sredit sa optimom da se nista ne plati" (nemam pojma da li je to istina ili ne al eto)
i da mogu za 220kn prijeci na tcom i imati 4mbit flat, maxtv i telefon,
sto mi je bilo iznenadujuce jeftino, jer nisam nesto pratio cijene u zadnje vrijeme i slag na tortu "ako prijedete sad dobicete ultramegagigasuper smartphone BESPLATNO" ,
kojega je navodno taj lik dobio i osobno kad je sebi sredivao taj paket kod kuce i prodao za ne znam koju basnoslovnu cifru...

Nakon par minuta, kad je vidio da nema kruha od mene, pokupili su se i otisli.
Cisto iz znatizelje, odem nakon toga na tcom web i vidim da paket koji su oni meni nudili za 220 kosta 275+30 za neku opremu, znaci 305kn ukupno...

I onda sam ja lud.
vercetti je offline   Reply With Quote