Citiraj:
Autor hammer_of_thor
10.9. 2012 je poslan masovni SMS svim korisnicima SMART-a (OK možda nisu baš svi dobili) retardiranog sadržaja "dragi naš smartovac, mi smo spremni da ova našpa veza uđe u ozbiljnu fazu..." bla, bla, bla, 
)ni sam neznam zašto mi taj SMS još stoji u mobitelu  )
Basically, rekli su da svi koji produže smart do 30.9. tarifa se od tad automatski produžuje svaki mjesec.
Neznam sad čemu frka oko tih 30 kn, a ako si im na osnovnoj tarifi onda pogotovo ne vidim problem jer je SMART 10 puta bolja od osnovne tarife, a imaš i besplatne minute i promet, a ja dobivam i neke besplatne poruke makar neznam na konto čega.
Kužim da si ljuta jer je to "bez tvog pristanka" ali oni jesu obavijestili korisnike, a tko zna zašto ti nisi dobila tu poruku.
Mislim, ako tako reagiraš na tih 30 kn, šta bi tek napravila da su ti naplatili >>ovoliko<< 
|
Frka oko tih 30 kn je zato sto je to moj novac, a ne njihov... I, koliko znam, sve sto ti netko uzme bez tvojeg izricitog pristanka zove se kradja.
No da vise ne tupim, danas mi stigao sms da je aktivirana osnovna tariva. Gledam stanje na racunu i bogme su mi vratili pare. Ipak se isplati zauzeti za sebe i svoja uvjerenja...
Evo, neki dan kupujem mikrovalnu - ona koju sam htjela bila je zadnja tj izlozbena. Po njoj je pipkalo, kasljalo i mrdalo X ljudi. I probali to oni meni prodati kao stvar koja nikad nije napustila kutiju. Ja se nisam dala sve dok nije dosao neki njihov sef i pristao na popust...
Ako se ne zauzmes za sebe, nece nitko...