Da, tako i kod mene, prije adsl radio super max.. Također već oko 3 god imam maxTV i radilo je sve super do prije godinu dana ili tako nešto, kad se brzina prepolovila..
Monter mi je prije par mjeseci (išao sam mu pomagat nešto na stupu oko parica i tako to - zamisli kako sam dobar

) i tada smo pričali o ovome mome slučaju, čak je spomenuo i udaljenost od centrale (zračne linije sam oko 400m ali kabeli dosta opkoljevaju do moje kuće očito).. Dok smo radili na tom stupu (ormar sa paricama) provjeravali smo brzine svim kućanstvima (susjedima), neki su imali adsl i maxTV i bila im je brzina kakva treba i biti, dok je meni eto "štekalo".. No uglavnom, neznam što će biti od svega ovoga, ali ako ostane na ovome, što sada, idemo dalje..
Ruku na srce ne namjeravam ni ja prelaziti na druge provajdere jer upravo ono što si i ti rekao, takva iskustva imaju i moji poznanici.. Makar sam neki dan vidio neku akciju od Vip-a, ako se uzme "maxTV" na 24 mjeseca dobiva se za 1kn LCD 32".. Onda sam malo otišao na net da vidim koliko košta ta njhova usluga "maxTV-a" i cijena je 78kn ili 129kn, nisam baš to shvatio.. uglavnom 129kn mi je previše..
Ako je netko voljan može otovoriti temu za vip TV (ako već ne postoji)..