Citiraj:
Autor Omerta
Sve je to meni jasno, potpuno se slažem sa tobom i tu nema pogovora, ali ako je nekima propušteno 8Mbps ili 6Mbps, jer su korisnici TV-a, onda se može i MORA i meni
Naravno, nisam pod ugovorom za TV tako da svakako kad zaželim mogu ih odhebat. Sve je stvar njihove dobre volje, to mi je jasno, ali u današnje vrijeme ima dosta provajdera koji pružaju uslugu TV-a 
|
mislim da smo igrom slucaja u jako jako slicnoj situaciji

. meni je maxtv takoder bez ugovora valjda vec godinu dana, adsl sam uzeo 24 mjeseca kada su davali samsunga galaksiju minija........
nego, kod mene je jos malo smijesnija i cudnija situacija. dakle, prvo sam imao adsl samo, i to je funkcioniralo 5/5, dobra brzina. pa sam uzeo prije ~tri godine maxtv (tada su imali akciju 3+3 mjeseca za kunu), i tada - adsl je isao bez po' frke na 4Mb download, maxtv funkcionirao skoro pa savrseno. i ono sto je smijesno, proslo tih 6 mjeseci (dakle, ugovor je automatski "potpisan" na maxtv), odjednom zivi kolaps. adsl je i dalje radio kako treba, no maxtv nikako, ali doslovce - nikako. pa zovi i natezi se nekih mjesec dana, dok nije dosao neki od terenaca i zvao me iz centrale, da je sada sve namjesteno kako treba, i da tko god je prije namjestao, je krivo namjestio. tocno sta je krivo namjestio nisam pitao, ali od tada je maxtv savrsen (doslovce nema onih kratkotrajnih cimanja uz onaj zvuk "ck"), ali je brzina adsl-a pala na 2Mb.
sto je meni logicno sada, da ih mogu takoder i ja opsjedati da mi dignu adsl. no, onda bi 99% tv funkcionirao losije, a ipak mi je bolje da on radi skroz kako treba. tako da ono, ja se "ne zalim", jest mi zao sto nemam i net i tv najbolje moguce, ali sam se naviknuo. iako mislim da bi se dalo namjestiti da sve sljaka kako treba, ali dok radi ovako - ne diram.
a drugi provajderi....... ne znam sto bi rekao konkretnije, osim da me tek njih strah. valjda nikome tko je otisao s tcoma nije sve uredno odradivalo, i kada nastanu problemi u adsl-u ili tv-u, onda tek krece zabava i cekanje popravka koji najcesce bude privremeno popravljen......... za optimu znam konkretno, barem u sisku i okolici, da nema sanse da bi koristio njihove usluge adsl-a ili tv-a. telefon imam preko njih, i sa tim sam zadovoljan.
no, sretno svakako sa ganjanjem, iako mislim da ces krajnje naici na odjeb. jer ponavljam, nije njihova obaveza davati brzinu od min 4Mb, nego do 4Mb. ako uzmes veci paket od npr 8Mb, onda ce ti ili reci ok i dati ju, ili ce ti reci da linija ne moze ici na tu brzinu, nema propusnosti....... clean & simple.