Meni na mom tank barbu jedini affixi koji mogu biti donekle opasni su Descerator ako se nastacka, a ja se ne micem iz njega (imam hrpu armora i resista, a i nekih 1300 LoH, pa se kroz affixe mogu healat) i onda majmuni opale frozen da se ne mogu maknuti kada vidim da je opasno.
I Arcane zna biti nezgodan ako se bas posloze jedan na drugog i opet uleti freeze ili neki slican vrag koji mi ne dozvoljava da se maknem. Zato Wrath of the Berseker palim iskljucivo na packovima koji imaju Frozen, pa ih pobijem nabrzaka ili naravno za gobline jer prokletinja mala trckara okolo kao blesava, pa je tank barbu problematicno ga ukantat prije nego prodje kroz portal ako nemam WotB.
Ali manje vise se iz raznoraznih affixa niti ne micem jer ih kao od sale outhealam.
Zato jedva cekam patch 1.0.5 da mogu dici MD, pa da bude bar zanimljivije, a da me usput igra nagradi sa dodatnim MF i EXP.
U biti u cijeloj igri mi je najopasnija situacija u Act4 ako se nakupi gomila mobova (po mogucnosti da su jos i Elite medju njima), uvale se medju njih ona dva velika majmuna sto tuku po 7-8k nakon Blocka (7-8k blokirani udarac sa svim mogucim armorom i resistima) i kao secer na kraju oni kreteni sto skidaju healing za 75%. To mi fino rezje.. LoH, pa takva situacija ima sasvim dobar potencijal da bude "cupava".