Citiraj:
Autor dean225
Ok Yedwy, ti udaraš critove 210k pa ti ne smeta reflect. A ja udaram crit 750-850.. samo da mi 10% vrati i ja sam gotov. (Ma 5% je previše) LoH meni ne pomaže. Apsolutno ništa mi ne pomaže.
|
Glupost - pa ak i reflecta npr kak ti veliš - 10% opet taj damage koji ti dobivaš ide kroz armor i resiste i recimo da imaš lvl 60 monster damage reduction od 70% preko armora i 50% na resitance...
Ti njemu rukneš 800k i on tebi vraća 80k, a 80k je kroz tvoj armor 30k koji kroz resistance se smanjuje na 15-20k i to čak i da ne računamo dodge chance...
Istovremeno nek imaš 3% life steal to je 3% od zadanog damagea znači dobivaš 0,03*800k= cca 30k natrag s tim da ne koristiš nikakv life leech skill kao takav znači samo pasivni LS...
I da neznam koji bi to mudonja preživio više od 2-3 takva pogotka, znači da ak imaš 50k lifea zakolješ cjeli pack reflectora ko insekte...
Mene recimo skoro nikad ne ubijaju u samom kombatu nego najčešće me jail/wall-aju/freezaju i/li zaseru pod sa plague/desecrate/molten i počnu bježat tako da ih nemogu trasnut nego moram ili čekat da prođe efekt ili gazit po "damaging ground" i primat damage bez mogućnosti leecha tako da me načmu dok sam došao do njih na 1/3 healtha i opet bježe, ako stoje u dometu mača mogu ih mlatiti do sutra i samo se health diže...
Jedini packovi koji me sprcaju u direknom fajtu su u pravilu dervishi kad se zaspinaju sva četvorica odjednom i sasjeku me ili oni seronje na act 3 sa javlinima...