View Single Post
Staro 14.10.2012., 12:04   #2502
mamic16
bi0haZZ
Moj komp

mamic16's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Pozdrav,
Ne znam u koju rubriku da se obratim al nadam de da nisam u pogresnoj. Dakle imam Iphone 4S tvornicki otkljucan na sve mreze star je oko mj i pol. I od kad sam ga kupio baterija mi je katastrofalna. U vrh glave mogu s jednim punjenjem napraviti 5 sati koristenja. U svake 2-3 min padne mi za 1% baterije. Znaci sljedece sto sam napravio u pokusaju poboljsanja baterije je:
WIFI Off
Bluetooth Off
Notifikacije rade samo za (Whatsapp, Viber)
Siri Off
Brightness na najmanje
Lokacijske usluge Off( jedino za find my iphone je On)
System services sve na Off osim za Trazenje mreze je on inace ne bi signala imao
Dijagnostika je na Dont Send
Iskljucena su ogranicenja
Kalendari izbrisani
Email je na Manualno stavljen tako da sam probjeravam nove mailove
Onda sam radio i network restart ni to nije pomoglo, radio sam i restart all pa ni to nije pomoglo. Napravio sam i Restore preko itunesa i postavio Iphone as new phone isto 0 bodova. Pokusao sam opet raditi restore s backupom iz itunesa isto nista od toga. Hard restat s Power tipkom i Home tipkom isto nije bio od koristi. I za kraj sam probao kalibrirati bateriju, znaci isprazmiti Iphone do iskljucenja i napuniti ga do kraja i ostaviti jedno 2 sata na punjacu iako je pun i OPET nista :/ vise ne znam sta da radim inace sve super radi Iphone uopce nije vruc niti osjetim da se baterija grije ali potrosnja je uzasna. Prilikom pisanja ovog posta sam izcrpio 5% baterije -.- Molim vas pomagajte! Ma Pihoneu je IOS6, i sa IOS 5.1 je isto bilo...
mamic16 je offline