View Single Post
Staro 13.10.2012., 21:00   #4470
The Man
Premium

The Man's Avatar

Datum registracije: May 2012
Hoće li mi trgovina priznati garanciju ako skinem UKRASNU naljepnicu s prednje strane motora od ventilatora. Po meni bi morali, jer u slučaju da se ispostavi da je ventilator neispravan, to sigurno nije prouzročilo moje skidanje naljepnice, a na naljepnici sa stražnje strane motora se nalaze specifikacije i ona jedina ima neku funkciju, osim estetske naravno. U slučaju da popravljaju ventilator (što je po mom mišljenju malo vjerojatno) nemaju što popravljati na naljepnici i ona je po meni posve nebitna stavka za ostvarenje garancije.

Ventilator je ovaj i ne bi htio bezveze popušiti garanciju od 2 godine, ali isto tako, htio bi skinuti tu prednju naljepnicu iz estetskih razloga.

Isto pitanje imam i u vezi HX520 napajanja. Bočna ŽUTA naljepnica HX520W nema nikakvu funkcionalu svrhu, jer se ona s bitnim podatcima nalazi s gornje strane napajanja. U slučaju da ga u servisu popravljaju i vrše zamjenu dijelova, to opet nema nikakve veze s UKRASNOM naljepnicom, a u slučaju da mi ga zamijene za novo, to znači da popravak nije moguć i samim tim je posve svejedno da li je napajanje s naljepnicom ili bez nje, pošto jelte, neradi i ne da se popraviti.

Fakat me to kopa, jer volim da mi hardware bude što više plain and simple po pitanju vanjskog izgleda.

Šta mislite o mojoj teoriji o naljepnicama?

The Man je offline   Reply With Quote