View Single Post
Staro 12.10.2012., 17:39   #1096
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
A čuj,pošto se bavim nogometom(ne kao igrač,neš drugo) te gledam 20ak tekmi na vikend moram neke stvari znati. Fabregas sad kolko me pamčenje služi više grije klupu neg kaj igra...dobar je to igrač al niš spektakularno. O Arteti ti je bolje ne komentirati jer ko obično,pričate njesra a realnost je ovakva u Evertonu bila

"Arteta would occupy a wide brief for the next 3 seasons. It was a role Arteta was comfortable with, often playing as a ‘ghost winger’ cutting in from the right to create chances and score with great regularity. Indeed, the 2006/7 season was to be Arteta’s most productive with 9 goals and 13 assists representing a great return."

"Arteta was voted prem midfielder of the year back in 07, playing on the right wing"

Opet neznaš zbrajat,nabrojao sam dva....Lamparda i Gerrarda,od ostalih mogu spomenuti Sidwella(kolko god se smijao,dečko igra stvarno dobro u manjim klubovima);Ramiresa,Parkera,sjetimo se Jenasa,Scholesa,Vieire,Keanea....uspješnijih veznjaka u EPL...a sjetimo se kako su prolazili Veron,Hugo Viana i slični pimpleri od desetki...pa i Anderson u ManU...dečko koji se uništio prelazom u EPL,a sjetimo se šta je radio u Portu..... ako ću ikada se odlučiti ozbiljnije posvetiti poslu(mada sumnjam) obradit ću popularnu studiju jednog našeg igrača,koju sam imao prilike čitati.... izumiranje klasične desetke,naravno sa mojom vizijom uzroka i posljedica.

To su vam momci moji,činjenice,a ne pretpostavke....uostalom,Nikina minutaža u ozbiljnom klubu sve govori

Doduše,posljednje promjene u Engleskoj,iz tradicionalnih 4-4-2 koji se igrao zadnjih 15 godina,u 4-2-3-1 donio je neke pogodnosti za klasične desetke koje smo vidjeli u obliku Mate,Hazarda,Oscara i sličnih....vratimo li se na flat 4-4-2 ti igrači ako neznaju igrati krilne pozicije....postaju....tzv niškoristi.

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 12.10.2012. u 17:49.
trouble je offline