View Single Post
Staro 12.10.2012., 14:53   #720
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Valley7 Pregled postova
Ako ne kuzis onda procitaj sve jos jednom... ili da pojednostavim. Dakle, moje uvjerenje je bilo da ce se smart tarifa, koja mi je trebala u rujnu, SAMA DEAKTIVIRATI NAKON SVOG ISTEKA - bas kao sto je to prije bio slucaj.

Moja poanta jest u tome da su mi to produzili bez moje suglasnosti, a sto se tice samih uvjeta koristenja koji im dozvoljavaju da operu ruke od svega, NIJE MI STIGLA APSOLUTNO NIKAKVA OBAVIJEST O PROMJENI UVJETA KOJI SE TICU SMART TARIFE. Moglo je to i svuda na plotu pisati, mene to ne zanima. Oni su me bili duzni kao korisnika upoznati sa takvom promjenom, ali nisu i tocka.
10.9. 2012 je poslan masovni SMS svim korisnicima SMART-a (OK možda nisu baš svi dobili) retardiranog sadržaja "dragi naš smartovac, mi smo spremni da ova našpa veza uđe u ozbiljnu fazu..." bla, bla, bla,
)ni sam neznam zašto mi taj SMS još stoji u mobitelu )

Basically, rekli su da svi koji produže smart do 30.9. tarifa se od tad automatski produžuje svaki mjesec.

Neznam sad čemu frka oko tih 30 kn, a ako si im na osnovnoj tarifi onda pogotovo ne vidim problem jer je SMART 10 puta bolja od osnovne tarife, a imaš i besplatne minute i promet, a ja dobivam i neke besplatne poruke makar neznam na konto čega.

Kužim da si ljuta jer je to "bez tvog pristanka" ali oni jesu obavijestili korisnike, a tko zna zašto ti nisi dobila tu poruku.

Mislim, ako tako reagiraš na tih 30 kn, šta bi tek napravila da su ti naplatili >>ovoliko<<