Citiraj:
Autor T0mB1ll
@Valley7
ček, ne kužim, na kojoj bi ti tarifi htjela bit?
ako veliš da si aktivirala smart tarifu u 9. mjesecu, pisalo je svagdje, i na njihovoj stranici, i na fejsu i slali su poruke (moram priznat da ni ja nisam dobio poruku ali sam vidio drugdje) da će ako aktiviraš smart tarifu u 9. mjesecu, automatski sami produživat ako ima novaca na računu.. ako ti ne želiš da se produži, nemoj imat 30kn i neće ti se...
al onda se ja pitam, zašt ne želiš da si stalno na smart tarifi? ti želiš bit na osnovnoj?
pa onda aktiviraj drugu tarifu i neće ti se skidat svaki mjesec za ovu smart... aktiviraj knockout i riješen problem...
jbga, trebali su stavit opciju da si možeš to deaktivirat... ja recimo nisam kupio uopće bon u 9. mjesecu, a htio sam imat tu opciju da mi se samo produžuje, al eto, nisam kupio 
|
Ako ne kuzis onda procitaj sve jos jednom... ili da pojednostavim. Dakle, moje uvjerenje je bilo da ce se smart tarifa, koja mi je trebala u rujnu, SAMA DEAKTIVIRATI NAKON SVOG ISTEKA - bas kao sto je to prije bio slucaj.
Moja poanta jest u tome da su mi to produzili bez moje suglasnosti, a sto se tice samih uvjeta koristenja koji im dozvoljavaju da operu ruke od svega, NIJE MI STIGLA APSOLUTNO NIKAKVA OBAVIJEST O PROMJENI UVJETA KOJI SE TICU SMART TARIFE. Moglo je to i svuda na plotu pisati, mene to ne zanima. Oni su me bili duzni kao korisnika upoznati sa takvom promjenom, ali nisu i tocka.
Buduci da je sve provedeno bez mojeg pristanka, zahtijevala sam putem szk da se SVE STORNIRA I DA MI SE STANJE NA RACUNU VRATI U PRVOBITNO STANJE. Mislim da imam osnove to traziti jer sam se istog trenutka kada se to automatski produzilo javila na szk i od te produzene tarife nisam iskoristila apsolutno nista.
Smart tarifa trebala mi je samo da mogu imati internet za vrijeme od izbivanja od kuce (odlazak na more etc.), dakle jednokratno za jedan mjesec, i vise mi ne treba. Stoga ne zelim da mi se prisilno prodaje nesto sto mi nije vise potrebno.
Sto se tice savjeta "nemoj imati novce na racunu pa ces se toga otarasiti", to uopce nije prakticno. Ne trosim puno, pa ako sada ionako prazan racun nadoplatim sa bonom od 50 kn, onda cu opet pocetkom iduceg mjeseca imati dovojno para da mi se to govno opet produzi. Da rucno idem mijenjati tarifu, toga se isto bojim jer ne znam sto mogu besplatno aktivirati bez opasnosti od novih skrivenih troskova... Zasada neka sve bude kako je dok ne dobijem njihovo ocitovanje na upuceni prigovor (gamad ima navodno 15 dana i ocito im se ne zuri jer se do sada nista ne zbiva)...