View Single Post
Staro 11.10.2012., 18:18   #1
M.U.P.
Premium
Moj komp

M.U.P.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Kako clonirat aktivnu particiju?

prije nego bacite kamen - prosao sam po forumu

prijedlog je acronis true image, al sa trialom se nemoze clonirat, al ukoliko nema neke alternative, potrudit cu se "kupit" ga..
probao sam paragons backup and restore, al on nema cloniranje..

davno sam radio, i u 10 min sam "prebacio" windows sa jednog harda na drugi.. bio sam ocaran jednostavnoscu i brzinom..
mislim da se napravio bootabilni cd, al se ne sjecam programa.. moze bit acronis..

ugl.. na hardu (particiji) su win7, 20-ak gb i to bi prebacio na drugi hard..
problemcic je i taj sto nemam gdje spremit image osim na taj drugi hard, pa neznam ukoliko je to frka obzirom da u temi stoji da nemogu bit particije na hardu na kojeg se zeli clonirat..

mozda sa hirensom?

ovo je na njemu

CloneDisk 1.9.6
All in one tool for MBR, Partition, Disk, VMWare Disk images vmdk/vmx/vhd, and much more.
COPYR.DMA Build013
A Tool for making copies of hard disks with bad sectors.
CopyWipe 1.14
Copy old hard drive to a new hard drive by copying the entire contents of one drive to another, CopyWipe can also help prevent confidential or private data from being recovered, by securely wiping the contents of a drive.
DiskImage 1.6
Creates and writes disk images files to hard and floppy disks.
DriveImage XML 2.30
backup any drive/partition to an image file, even if the drive is currently in use, a very good freeware alternative to Ghost / Acronis

pa eto, htio bi prvo vas savjet da ne lovim u mutnom..

mozda eaus
?
samo mi nije jasno tu s bootabilnim cd-om, dal se cijeli image snimi na dvde il ?

thx na pomoci!

Zadnje izmijenjeno od: M.U.P.. 11.10.2012. u 18:25.
M.U.P. je offline   Reply With Quote