Čitam i ne vjerujem svojim očima , vi botate i ne padaju vam dobri legendarni a ja farmam i u 5 dana stavim na sebe vrijednost preko 200 milja golda opreme ...hehehe...lol..nemojte me krivo shvatiti ali ko je tu lud, pa od kud vam te skripte i botovi, nije mi jasno ili ja to imam takve hebene sreće !!
Mada, zadnja 24 h nije ništa vrijedno palo, osim Andariel Helma , vidjet ću danas !
Ova igra nema milosti , totalni Hard Core , D 3 nije za svakoga u smislu za one koji nemaju volje ili vremena igrat što duže u komadu !
Ponavljam vam još jedanput da igra daje i nagrađuje ali nemožeš očekivat od nekakvih 1 h ili 2 do 3 h pa da ti dropa neki urnebesni item , to zaboravi i gotovo,( ali nekad neko ima i onda sreće ) moja bi preporuka bila da se uhvatiš nećeg drugog !
Ili pokušaš na naćin, da se ne zamaraš ili ne pokušavaš igrat na silu kad nemaš vremena, nego si uzmeš jedan dan kad si siguran da imaš 24 h za sebe pa onda opali cijeli hebeni dan , pa ćeš onda vidjet dali ti dropa ili ne ...lol...ako ti ni onda ne dropa ODUSTANI ... šta drugo da vam kažem , onda te stvarno nejde i neće te ni ići !
Ja igram na dan 5 , 6 a nekad i više sati i linkam vam svaki item koji mi dropa tako da ne želim čuti o tome da ne dropa jer dropa a imam i frendove koji su samnom u ekipi i njima dropa slično ko i meni !!!
Reko sam vam da ču vam svaki item linkat koji mi dropa tako da nebi bilo zabune !

Eto onog Andariela koji mi je jučer pao nije nešto ali se da riješit za oko milju a kad smo kod dropa , nemožeš baš svaki dan očekivat da ti dropa pa makar si na paragon lvl. 100 i imaš MF 10 000...lol !
Bez zamjerke jer nemislim nikakvo zlo i ne govorim napamet i bez veze nego iz iskustva mojeg a i mojih prijatelja, tako da sam 1000 % siguran da dropa !!

Sad smo počeli igrat tako da ponekad na kratkom ranu, uzimamo samo legendarni drop, znaći, ostavljam sve na podu pa čal i lvl. 63 i pićim samo na legendarne ! Tako znam napravit po 2 do 3 brza rana na dan !
Moj trenutni drop golda koje sam pokupio sa poda je preko 77 milja a kamoli sve ostalo ali isto tako napominjem da imam i 1138 sati igranja a krenuo sam igrat oko mjesec dana kasnije od onih prvih od kad je igra izašla !
http://eu.battle.net/d3/en/profile/D.../hero/13332803