Citiraj:
Originally posted by big_B
Trebaš naći dobrog čovjeka za nadzor radova, on vjerojatno zna tko kak i za koje pare radi, jer buš ovak ti koji nemaš blage o krovovima zidarima govoril kaj je krivo a oni budu od tebe pravili budalu ( kaj ovaj zna kaj slaže komjutere ).....
|
ima jedan mali catch u toj priči jesam ja prof, jesam ja neki tam kaj lupa po kompovima, jesam ja neki kaj zna geologiju, geografiju, hidrogeologiju ali poanta je da ja ZNAM kaj oni rade i kako trebaju to napravit ... :confused: da nisam išao na fax ja bi njima bio nadzorni organ ili šef

ja sam i građevinski tehničar visokogradnje

tako da ZNAM kaj kam ide i kako. Kada dođu pogađat posao ja šutim ko pi*da i pustim ih da se zaseru ko grlice i klimam glavom a onda slijedi hladan tuš, mislim tako su dvojica pobjegla kada su skužili u koje su se govno sami uvalili, ispričali se kaj su oni meni vrijeme tratili i pobjegli

, jesam gad

... a ono kaj fanATIk kaže:
mislim ja sam uzeo 8 ponuda koje kod kojih je razlika najmanja - najveća 4,5x !!! za isti posao i nemam problema sa firmama ili obrtnicima već sa kvazi majstorima koji mi imaju one bahate izlete da kaj si ja mislim raspitivat kod ljudi di su oni radili i kaj su oni radili i da kaj ja oću ... tip koji ima firmu i obrt donese papir, ja ću to i to jel ti oćeš to i to i to košta tolko i radio sam to i to i tu su vam alike i brojevi ljudi pa pitajte ... ja vrijeđam i psujem one "nadri majstore" ...