View Single Post
Staro 19.05.2005., 23:13   #21
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Originally posted by big_B
Trebaš naći dobrog čovjeka za nadzor radova, on vjerojatno zna tko kak i za koje pare radi, jer buš ovak ti koji nemaš blage o krovovima zidarima govoril kaj je krivo a oni budu od tebe pravili budalu ( kaj ovaj zna kaj slaže komjutere ).....
ima jedan mali catch u toj priči jesam ja prof, jesam ja neki tam kaj lupa po kompovima, jesam ja neki kaj zna geologiju, geografiju, hidrogeologiju ali poanta je da ja ZNAM kaj oni rade i kako trebaju to napravit ... :confused: da nisam išao na fax ja bi njima bio nadzorni organ ili šef ja sam i građevinski tehničar visokogradnje tako da ZNAM kaj kam ide i kako. Kada dođu pogađat posao ja šutim ko pi*da i pustim ih da se zaseru ko grlice i klimam glavom a onda slijedi hladan tuš, mislim tako su dvojica pobjegla kada su skužili u koje su se govno sami uvalili, ispričali se kaj su oni meni vrijeme tratili i pobjegli , jesam gad ... a ono kaj fanATIk kaže:
mislim ja sam uzeo 8 ponuda koje kod kojih je razlika najmanja - najveća 4,5x !!! za isti posao i nemam problema sa firmama ili obrtnicima već sa kvazi majstorima koji mi imaju one bahate izlete da kaj si ja mislim raspitivat kod ljudi di su oni radili i kaj su oni radili i da kaj ja oću ... tip koji ima firmu i obrt donese papir, ja ću to i to jel ti oćeš to i to i to košta tolko i radio sam to i to i tu su vam alike i brojevi ljudi pa pitajte ... ja vrijeđam i psujem one "nadri majstore" ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote