Navodnici pod "pravi" nisu slučajni
Tvoji su apetiti golemi, a mislim da svatko tko je pomalo zaluđen gledanjem filmova i serija teži tome da to čini na način koji si opisao. No to nije pravilo, postoje mnogi ljudi za koje znam da uživaju u glazbi više od mene i proživaljavaju je dublje ili se bave glazbom a Hi-Fi ne doživaljavaju ni pola posto.
Istom logikom (i primjerom) poznajem ljude koji gledaju više filmova i serija od mene na mnogo lošjim setup-ovima nego što je moj. A moj setup nije jeftin, nije entrl-level i daleko je ispod tvojeg. Realno uređaje kojima se koristiš ne pripadaju u srednji rang, nego u visoki. To u krajnjoj liniji potpisuje i sam proizvođač nekih komponenata koje posjeduješ. Dakle to je realno. Sa druge strane često si oko toga skroman i uvjek vidiš nedostatke, što također nije ništa loše...dapače tako treba biti, no nije realno govoriti o njemu na način da ima "ozbiljnih problema". Što bi trebao reči onda netko tko je odlučio zbrojit 5k-10k kuna na zvuk ukupno, da ima drek?!
Komponente koje navodiš kao želje su pak gotovo pa apsolutni vrh za "komercijalnog-kućnog-korisnika". Pravi high-end iako ne volim tu riječ.
Tvoje iskustvo je veliko i stalno ga produbljuješ, time imaš bolji uvid u to "kako stvari stoje" no zbog istog toga članovi poput wolframa gore će te savjetovat da odeš po neki konkretni sistem poput Focal Sib & Cub-a . Što naravno realno nije nikako loša solucija
Mislim da bi sa time trebao biti oprezniji jel bi mogao obeshrabriti mnoge početnike, to je zapravo moj jedan i jedini point.
PS.
Citiraj:
Autor Imagine
Kad čuješ korake u sobi poviše u "the others" trebalo bi te biti strah na drugi način bez obzira živio sad u potkrovlju.
|
Vjeruj mi, strah me i kad je potpuna tišina gore
PPS.
btw. zašto je nad procesor još uvjek u funkciji, što je sa onkyom ?