View Single Post
Staro 10.10.2012., 02:27   #1070
vision19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Aj ga ne kaki,stavi tog Xavija u Juventus i nebi mogao prdnut...gotova priča.

Barcelona je jedna jedina,kao kolektiv. Svaski njezin pojedinac izuzev Messija mi se dobrano namučio ući u bilokojih prvih 11 bilokoje vrijednije europske momčadi....

Osim toga,sa svim tim statistikama u korist X Hernandeza,momčad čiji je on predvodnik,je uspjela osvojit točno što prošle sezone? I kakvo finale LP? Igre dobre volje pod pokroviteljstvom Lepoglavske Plinare?
I vidim da pratiš tekme,ako se ikoga stišće to je napad,gospona Hernandeza ostave da se igra penze na 25 metara od vrata,a učinag toga smo vidjeli prošle sezone....
Ajme hrpetine gluposti, dalje od ovoga za Messija nisam niti čitao, niti hoću, iz maloprije navedenog razloga (ovoga o glupostima).

Tipa sa 36 asistencija (ako me mozak ne vara asistira se u gustome naprijed) prozvati da ga ne stišću je isto tako notorna glupost. Ovo o praćenju nogometa neću komentirati, uopće.

Osvajanje Svjetskog prvenstva (i svega onoga prije što je osvojio, a dosta je osvojio kao glavni ili jedan od glavnih igrača) uz Andresa itd itd. Što bi se reklo, pametnome dosta.