View Single Post
Staro 19.05.2005., 22:40   #21
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by Bubba
Pitao ti na ovom forumu ili ne, ucinak je isti. Kao sto smo ti ja i jos jedan covjek rekli, kupi klimu. Ako je temperatura zraka 40C u tvojoj sobi, onda je vjerojatno nesto visa u kucistu te puno visa na procesoru. Ergo, ukoliko je ambijentalna temperatura 50C, nema teorije da ohladis procesor na manje, a i diskovi i ostala ekipa u kucistu ce ti biti zahvalna, a i ti ces se bolje osjecati. Uostalom, klime nisu tako basnoslovno skupe danas, a ako nemas neku ogromnu sobetinu, i najjeftinija ce ti biti dobra.
Slazem se s Bubbom! Ja sam na zadnjem katu u zgardi i suncana strana. Preko zime je super. Malo otvoris vrata od balkona cirka 5 min ude svjezi zrak i nema beda al preko ljeta temp proca ode gore bar za 6 stupnjeva. Sreca je da imam klimu, koja doduse nije u mojoj sobi al kad se stan ishladi nije bed.

Nemos puno filozofirat u tvojoj situaciji. Ukucistu moras svakako dobar propuh. SAd sve ovisi dal te j... buka il ne. Ja imam dosta ventova al sam puko potenciometar tak kad se neigram i to da je komp tih. Kad se igram svedno radi 5.1 tak da me boli briga.

Sto se tice coolera za proc ekipa ti je rekla ili Freezer il Zalman. Nes pogrjesit ni sjedim ni s drugim, samo je pitanje kolko love ces dat. Za cjenu Zalmana mos uzet Freezer pa eventualno jos malo sredit kuciste i ubacit vent ili dva da bude bolji propuh. Al nemoj se u tako toploj sobi nadat nekim ekstra rezultatima. Jednostavno moras nac shemu koja tebi najvise odgovara, mozda malo modat kucise ko zna.