Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 09.10.2012., 18:37   #4318
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Ja sam jucer bas malo igrao PTR.
Heart of Sin Act3 quest, na MD5 sa svojim Barbarianom: http://eu.battle.net/d3/en/profile/M.../hero/14919148

Nisam prosao quest jer mi se nije dalo, ali isao sam do 5NV + jedno 2 packa da vidim dropove. Nisam dosao do bossova jer mi se nije dalo.
Vidi se da su bolji nego live, ali nije bio nijedan item vrijedan prodaje svejedno.

Ubijanje mobova traje osjetno duze, a kako sam tank Barbarian ponekad ide i na zivce.
U jednom trenutku sam se tukao sa 2 Elite packa istovremeno i pobio ih bez problema. Doduse, nisu imali za Barbariana nezgodne affixe kao Descerator i Arcane Sentry, ali bilo je kojekakvih go... po podu (plague i molten) iz kojih uopce nisam izlazio nego samo stajao i mlatarao mobove. 1400+ LoH u kombnaciji sa Rendom i Revenge daju dovoljno healtha nazad da takvi affixi ne predstavljaju nikakvu prijetnju.

Nisam nijednom poginuo, ali vidi se da primam vise damage nego na live. Doduse, mozda je to samo zbog War Cry nerfa (20% AR umjesto 50% AR) i nerfa enchantressice (sada daje 5% armora umjesto 15%), ali nista nepodnosljivo.