View Single Post
Staro 09.10.2012., 00:05   #10233
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
To ja pričam. Gledao prije nekoliko tjedana i bogme, ne sjećam se kad sam se tako zabavio zadnji put
bas to! zabava i nema teznje da film bude vise nesto vise od cistokrvne akcije, od pocetka do samog kraja! nemam apsolutno nista takvih filmova (ocito, jer mi je trebalo testiranje), tako da sada jos vise cijenim svoje misljenje i pljuvanje po filmovima koji su postali megahvaljeni i megapopularni, a zabavili me gro puta manje.

i da, osobno mi je jedinica losija poprilicno. dvoja mi je puno bolja prica (hej, koja prica? ali ajd, ima je, donekle. pocetak, zaplet, vrhunac i kraj ), puno bolje pojavljivanje glumaca, brutalno dobre scene, kvalitetan humor netipicno stupidno uobicajno-americkog stila......... dobar dobar dojam imam o filmu!

Burko je offline   Reply With Quote