Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 08.10.2012., 11:39   #4297
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor DrKanđa Pregled postova
Kažem, ovog puta su Bossovi na visokim MP lvl toliko jaki da ih ljudi koji imaju likove nabrijane na preko 300Dps-a nemogu ništa ili ako , samo ako ih kojim slučajem uspiju svladat to traje pola sata a pritom isti ti Bossovi rade na tebi abnormalan Damage, zato govorim da ćemo izgleda svi ponovo nositi štitove i morati imat dobri defens kao što je LOH , dobre Ress. i Damage Dealt !
Vjerujem da će mnogi zamjenit kamenje za Dps za one koji daju Life %,isto tako mislim da će cijene itema sa takvim ili sličnim stat. porasti ali u svemu tome ima jedna dobra stvar a to sam već spomenuo, da si sam biraš MP lvl.
Što je MP lvl. veći to je i drop itema veći a na kojoj razini ga možeš igrati to ovisi o jačini tvojeg lika, navodno su Barbari u prednosti, za sad !
Ne kužiš kaj ti govorim - ako igraš party i imaš npr barba DH-a i dva wizz-a sad zakolješ azmodana ili diabla ko govno u to nema sumnje da će tu bit promjena, al ak igraš solo nema ti nikave razlike jer i sada ti je dps a barbom daleko manji neg što ga ima dh ili wizz koji ima ekvipotentne iteme na sebi kad su to hebeni lanseri interkontinetalnih balističkih raketa, znači sa barbom si u prednosti ako se bude mjenjalo samo zato jer u načinu igre i nemaš kaj promjenit sve ovo kaj si spominjao - bolesan omjer damage-a na tebi naprama damage kojeg ti radiš imaš i sada, pušiona će bit onima koji su navikli sa 5 strela ubit azmodana prije neg on stigne okinut po njima, sa barbom sa kojim mora 10 minuta cjepat da ga srušiš i sad - je svejedno... Mislim isti ti je krac cjepao ga 10 ili 15 min ili pol sata - jer ak nemaš dosta LoH ili LS i tak će te zdrobit za 15s što god ti radio i sada, a ak imaš možeš stajat pored njega do kraja svjeta i mlatit ga...