Pozdrav svima
Evo da se i ja prikljucim vama.

Kupio sam ovaj mob prije 3-4 mjeseca i zadovoljan sam sa njim.
Mobitel sam rootao i to radi bez problema.
CMW recovery mi je jos uvijek neki stari 4.0.1.2 (tak nesto), al ok lako stavim ovaj najnoviji 6 ili 5.0.2.6
E sad imam par pitanja:
1. Namjeravam u neko dogledno vrijeme staviti rom od Fundowskog i citam da vama radi odlicno. Da li ima neka stvar na koju treba pripaziti prilikom stavljanja i da li ima kasnije nekih problema koje bi trebao podesiti?
2. Kada napravim backup sa Titaniumom, da li mi vraca i sve podatke i promjene koje sam napravio u tom programu?
3. Posto nisam vican promjenama, mozda ostanem i na stocku. ima par programa koje bi deinstaliro sa titaniumom, ali kad hocu onda mi javlja da su system i da se mozda nesto desi pa me zanima da li ih je itko maknuo dok je jos bilo na stocku i da li je imao zbog toga problema:
-galerija
-google karte
-huawei glazba
-latitude
-mjesta
-navigacija
-preglednik
-twitter
4. uglavnom, kao sto sam rekao, zadovoljan sam sa mobitelom jedino me muci to sto ima malo mjesta (al nekak izlazim na kraj s tim uz app2sd i titaniumom) i sto ima malo radne memorije. koliko vama ostaje cega nakon instaliranja custom roma? da li je stvarno toliko brzi od stocka?
5. ako se stavlja custom rom, da li mora sd kartica biti formatirana sa ext 4, swap i ostalo kako vec ide? ja sam ju u ovih par mjeseci malo natrpao i sad to sve micat mi se bas i ne da

5. da li link2sd radi i na neformatiranoj kartici tj ima samo fat?
Hvala
Vjerojatno mislis na
NetAssistant.
kako se ovo instalira?