View Single Post
Staro 07.10.2012., 21:00   #624
viking.software
Premium
Moj komp

viking.software's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor vjeverica_1414 Pregled postova
Hvala ti puno.
Ma, procitala sam i popis stickova od Prestigia, i spominjali su se mnogi drugi na forumu, ali moguce da mi je promaklo za vipov stick.
Ako nista, budem probala sutra. Thx
hard/usb flash stick će raditi. jedino treba paziti na napajanje (2,5" vanjski će raditi bez, no 3.5" najvjerojatnije će zahtijevati svoje posebno napajanje).

OTG nema veze sa rootom i nema veze na koju je mrežu stick lockan ili ne.

znači, otg kabel/adapter je potreban da bi radili vanjski usb uređaji, a to koji stick ćeš ti staviti, tj, sa kojom mrežom nije bitno. bitno je samo da stick bude prepoznat od strane tableta. a to je sada već stvar sreće. inače, ti popisi sa podržanim stickovima najčešće nisu točni, odn. jako puno stickova koji nisu navedeni radi, oni koji su navedeni ne rade, ili oni koji su navedeni da NE rade, redom rade itd.

s time, da ako ti stick ne proradi od prve, moraš pogledati u opcijama spajanja da li je upisan APN i ostali pristupni podaci. uglavnom bi trebali biti čim se stick ukopča, ali nikad se ne zna. inače, poželjno je stick ubosti prije paljenja tableta da se podignu i driveri.
nekada se desi da se pojavi ikona od 3g signala, ali ne i da je spojen na mrežu. to ćeš razlikovati po boji. no, otom potom, kad nabaviš kabel i stick.
ako stick nemaš, onda kada ga budeš kupovala, odi sa tabletom u trgovinu, pa zamoli da stave tvoju karticu i probaš na licu mjesta.
viking.software je offline   Reply With Quote