Imam ovog miša nešto duže od pola godine i zasad vrijedi svake kune. Trebalo mi je barem mjesec dana da se naviknem na njega (oko 7 godina sam koristio MX510). Najviše me mučilo pravilno držanje i horizontalno pomicanje miša, nagli horizontalni pomaci i headshotovi

Uvijek mi se događao vertikalni otklon jer nam miša držao kao da je simetričan, a treba ga malo nakriviti u ruci.
Daleko od toga da mu baterija traje 20 dana (nisam toliko niti očekivao), ali izdrži max 10 dana svakodnevnog rada. S druge strane, ako se zaigram par dana (Diablo, UT) splasne za cca 2 dana. Investirao sam i u Eneloop
MQR06W (može puniti po jednu bateriju) + 4x 2000mAh jer baterija koja dolazi s mišem je sr*. Baterije ne punim preko kabla jer je kabel dosta krut i nezgrapan kod korištenja, a kako ovaj miš nema prijenos podataka preko USB-a, nema mi to ni previše smisla pored odvojenog punjača. G700 recimo ima puno mekši USB kabel + USB prijenos podataka i na njemu mi je bilo puno lakše raditi/igrati na taj način.
Bojao sam se kotačića - moram reći da radi kao i prvog dana (kuc kuc kuc). Zna se nakupiti prašine i prljavtine po njemu u onom gumiranom dijelu. Zasad nisam otvarao miša pa ne znam kakvo je stanje iznutra. Bitno da radi.
Ništa se ne guli, sjaj je postojan... Perem ga acetonom. Guma/koža je postojana. Nožice su i dalje na mjestu, ali valjda zato jer koristim meku podlogu.
Jedini problem kojeg imam je što miš jako loše radi na bijelom papiru i izlizanom dijelu stola (malo sjajnija podloga). Sasvim normalno radi na staklu npr. pa me ovo za papir dosta iznenadilo.
I jedno pitanje za vlasnike: kako vam izgleda donja tipka na palcu? Meni kao da je malo potonula za milimetar, ali i dalje je treba normalno pritisnuti da prihvati klik. Evo slike