Prije nekih desetak dana, počela mi se prikazivati poruka da je prostora na mobitelu sve manje. I prije mi se to pokazivalo, pobrisao bih memoriju i oslobodio prostor i poruka je nestajala. Sada je razlika bila u tome što sam obrisao skoro sve aplikacije i poruka je svejedno bila prisutna. To me jako nerviralo, pa sam tražio pomoć na jednom drugom forumu i jedan mi je lik savjetovao da vratim telefon na tvorničke postavke (imam stock rom od tele2). Savjetovao mi je i da prije nego što napravim vraćanje na tvorničke postavke napravim backup važnijih stvari. E, sad...
Sinoć sam napravio backup telefonskog imenika, kalendara i sms poruka. Za danas sam planirao vratiti telefon na tvorničke postavke, ali mi se dogodio zajeb. S naglaskom na planirao. Dakle, nisam ništa poduzimao u tom smjeru. Sam od sebe mi se isključio mail. Nije htio uopće ući u aplikaciju za gledanje mailova. I dobro, restartam ja mobitel, ali dobijem kur.. od ovce. Samo mi se ona uvodna animacija stalno ponavlja. Kako da vratim telefon na razinu da ga mogu upotrebljavati. Ne želim nikakve custom-made romove, nikakvo ubrzavanje procesora i slično.
Bilo kakva pomoć je dobrodošla.
Hvala