Citiraj:
Autor gnomisa
1) komentirao si monitor koji (tada) nisi vidio uživo...već na foru "rekao mi frend"...pa to je neozbiljno
2) glow nije vidljiv u svim uvjetima i to si isto naknadno skužio..iako, bio si tvrdoglav
3) nije svaki primjerak monitora isti..
4) svi imamo nešto što nas više ili manje smeta
5) ako se traži "preciznost" boja i "uber prikaz" neće se ići kupovati entry level IPS...
|
Nebi htio ulazit u nepotrebne rasprave ali moram ti odgovorit na nepotrebnu prozivku

1) Na PCE 90% ljudi komentira 90% hardvera s kojim nisu bili u doticaju. U konkretnom primjeru vrlo dobro poznam frenda i kad mi kaže da je nešto tako i tako onda mu vjerujem na riječ. Otišao sam na google i našao info da je problem sa glowom veliki problem i onaj video sa YT me dotukao skroz...

2) Napisao sam da čovjek igra Diablo3, i to >90% vremena na kompu se vrti D3. Ne trebam niti pričat koja boja prevladava u D3

3) Apsolutno se slažem i znam na što aludiraš ali Glow je konstantan i prisutan na svim IPS panelima bez polarizatora.
4) Potpis

5) Ne, preciznost boja uopće nije bitna, bitno je da crna boja bude vidljiva a "ko za vraga" baš na crnoj je monitor izrazito loš. D3 je igrica koja je anti IPS (bez Polarizatora), puno detalja po kutovima koji se ne vide na u2412m, da se radi o WoW-u, BF3 ili nečem trećem problema nebi bilo ali ovdje se monitor koristi isključivo za D3.
I dalje smatram ovaj monitor best buyem, samo nije u redu nešto dizat u nebesa ne navodeći i drugu stanu priče, u2412m nije bez razoga duplo jeftiniji od starijeg brata 2410, 90% ljudi razliku ne primjećuje ili im nije bitna, meni je vrlo bitna i izrazito primjetna, dok s druge strane stoji nedoumica dali razlika u cijeni (ne)opravdava lošiju kvalitetu prikaza...o ovome odlučuje potencijali korisnik monitora