Tema: Torchlight 2
View Single Post
Staro 06.10.2012., 20:21   #156
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
To je to. O tome pričam. Već 79999 puta ponovljena "raznovrsnost" , "zabava" ...OK. T2 JE i meni zabavan. Ali D3 je miljama od njega. Ali ne , ajmo idealizirat T2 sa nekakvim iracionalnim tvrdnjama. D3 je "blablaba , traži online po must" , "ne pada mi često dobar rare i legendary"(ne pada ni meni zato mi je i gušt farmat, da dobivam na lotu svaki tjedan misliš da bih ga igrao stalno?)
Ali T2 je super , pada "loot" , pa pada, non stop pada, istina, ima šarenog smeća ko u priči. Samo pada da ga ima toliko da ne znaš kuda. Eh da uopće nema "inflacije legendary itema" jer su svi debelo overpowered- Čak je i elite težini (koja jedina ima smisla) igra smiješno lagana nakon nekog vremena.
Izbalansiran??? U čemu?
Zašto ti je tako teško prihvatiti tuđa mišljenja, a za svoje mišljenje si rekao kako je to samo tvoje mišljenje, i da je d3 miljama od t2, makar nisi naveo niti jedan normalan razlog.
Nema potrebe onda skakati ovako nervozno na jednu rečenicu pohvale torchlighta, izgleda malo weird.

Ljudi su zaboravili šta ekipi znači igrivost u igrama, danas toga skoro da i nema. Prije sam tako glupe igre znao igrati po cijeli dan, danas me niti jedna nemože prisilit na to. Grafika je postala važnija od igrivosti i gameplaya, štoviše pokazalo se da grafika upropaštava igrivost. U d3 se vidi da je igra rađena na profi razini, s tim se slažem, ali fali contenta i kako bi ja rekao "duše"
wnbeeeE je offline   Reply With Quote