Citiraj:
Autor potemkin.hr
Oprosti, al 2hander je puno bolji izbor za bilo kojega castera ako nema jako dobar main/offhand combo.
2handeri redovito imaju bolje rollove i viši DPS (jači stat rollovi, puno veći crit damage - pogotovo sa jakim emeraldom) od 1handera.
Isto tako ne vidim razlog zašto bi bili zabranjeni, navrh k**** mi je već što blizzard (misli da) zna što je bolje za nas od nas samih.
Svatko najbolje zna kakav gear, playstyle i build mu odgovara, bilo kakvo limitiranje bi bilo dodatno mrcvanje ionako limitirane igre.
Ako zbog ničega drugoga, neće zabraniti 2handere casterima čisto zbog RMAH-a, jer tako više zarade od njihove prodaje, a ipak im je profit na prvom mjestu 
|
What he said.
Pogotovo of buffa 2handera.
Solidan 1h+off je super imati ali sve dok ne 2h je isplativiji izbor.
Ja eto imam 'rezervni set' tj off u stashu al posto nemam 1h dovoljno dobar koristim neki ludi 2h.
A pravi razlog zast su 2h 'bolji' je jer dosta dmg u 1h dobis od attack speeda al posto kitas to ko da ni nemas.
Dok 2h imaju vece base statove, a sad i vece stat rollove sto pogoduje spellovima i kitting base attackovima.
Znaci ima se da su 2h: - bolje prilagodeni nacinu kako casteri igraju
- jednostavniji/jeftiniji za nabavit
Jedino bi tank/melee wizard bio iznimka al njega blizz hoce unistit tak da...
I da ide mi na k....c sto zamisli casteri mogu nosit ogromnu 2h macolu al nemoze polearm...wtf...a moze stap..ono...ma....