Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 06.10.2012., 13:57   #4260
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Možda ga banaju? Ili dođe na zao glas pa ga više niko neće u partyu da se vuče za njima i sa +600 MF dok se drugi makljaju kupi loot pa napravi disconnect...
Ne banaju me- dosada nikad, ne igram coop (jesam na jednom acc mozda 2 sata ukupno samo da vidim kako ide), samo solo sad igram sve acc koje imam. A igram svaki put ispocetka jer mi je tako zanimljivo. Dok dodjem s jednim likom na level 60 nakupim 7-10M golda prodajuci opremu na AH (kod kupovine pratim aukcije, obicno opremim lika na AH za ACT II Inferno proci bez problema, a mogu za 200-300k zlata), nakon toga acc odma u prodaju ide, nezeli svatko ispocetka da igra, neki bi odmah na kraj igre, pa tko zeli zna da s mojim acc moze, a i jos mu ostanu Act III i IV za vjezbu. Trenutno igram jedan acc bez AH (ingame opremu koristim koju lootam samo) i soliram s svih 5 klasa istovremeno, jako je zabavno (kontam taj acc ostaviti sebi, svidja mi se,ali tko zna).

Znaju svi koji su od mene acc kupili, nikad niko problema nije imao, dam sve svoje podatke pri prodaju acc do kucnog telefona, da je imao tko kakvih problema culo bi se.

Trazim nekog tko zeli s novim likom od level 1 (DH,WD ili wizard) odpocetka Coop prolaziti, sve mape svaki kutak, samo lagano, nevolim zuriti, pa ako ima takvih neka se javi na pm da se dogovorimo oko detalja.
JozicA je offline   Reply With Quote