Citiraj:
Autor win32
Meni ni pod razno Torchlight 2 nije dobar kao Diablo 3.
Obje igre posjedujem original, nisam bas nikakav poseban fan vec sam samo realan.
Torchlight 2 je imho puno napredovao od prvog djela i puno je bolji od prvoga, ali nikako, bas nikako nije bolji od Diabla 3 u niti jednom segmentu mi nije bolji od Diabla.
Ovo je cisto moje misljenje i ne ocekujem da se itko slaze s njim, ali kazem kako meni izgleda.
Dobar je, ali ne kao Diablo i tu prica za mene zavrsava.
Uvrede nisu potrebne jer ima nas ovdje koji imamo vise godina gejmanja, nego sto neki imaju godina uopce...svatko ima pravo na svoje misljenje.
Nakon sto zavrsim pisanje posta bacam se na Torchlight 2 kojega cu naravno zavrsit kao i prvi dio no jako tesko da cu ga igrati tako dugo koliko igram tj koliko cu igrati Diablo.
P.S.
Sto se tice loota, bas to mi je dobro kod Diabla jer mi ne leti stalno okolo ne znam kako dobar loot kao u Torchlight-u i trebam puno vise igranja da dobijem neki odlican item te mi to daje posebnu draz igranju.
Meni se npr. taj sistem svida (kao i milijunima drugih ljudi) i puno mi je bolji no svakome nesto pase.
Mislim da Blizzard zna jako dobro sta radi, 101% znaju bolje nego neki Pero s PCE foruma.
|
T2 je solidna igra oko koje je stvorena "religijsko - kultna" histerija koja se temelji na ovim ili onim (navodnim) nedostacima D3. TO je ujedno i savršen primjer kako funkcionira agresivna propaganda u današnje vrijeme. Ne samo u ovoj domeni.
D3 i T2 se ne mogu uspoređivati jer je D3 daleko bolje i ozbiljnije odrađen projekt-
Kao da uspoređujem ALIEN sa S. Weawer sa nekim žnj. filmom C produkcije tipa "Cyborg 2"-
To što su oba dvoje SF im je jedini zajednički nazivnik.