Citiraj:
Autor win32
Sto se tice loota, bas to mi je dobro kod Diabla jer mi ne leti stalno okolo ne znam kako dobar loot kao u Torchlight-u i trebam puno vise igranja da dobijem neki odlican item te mi to daje posebnu draz igranju.
Meni se npr. taj sistem svida (kao i milijunima drugih ljudi) i puno mi je bolji no svakome nesto pase.
Mislim da Blizzard zna jako dobro sta radi, 101% znaju bolje nego neki Pero s PCE foruma.
|
Ima tu dosta nebuloza, ali ovako na prvu ruku rekao bih da nisi baš nešto puno igrao D3. Bio je i meni D3 dobra igra dok nisam naletio na zid, di je daljnji napredak bio nemoguć bez AH. I da, trebaš puuuno više igranja da dobiješ ne odličan, nego samo dobar item, a draž se nakon 200-300 sati besmislenog grindanja negdje izgubi.
Blizzard bez sumnje jako dobro zna kako zaradit novac. Istina je da su milijuni kupili igru, ali bilo bi zanimljivo vidit trenutnu statistiku sa servera. Već nakon izlaska su službene osobe govorile o "par stotina tisuća" igrača, znači ni blizu milijuna
I da, kupio sam i ja i D3 i T2, i stari sam fan Diabla. D3 je valjda prva igra koju sam kupio nakon HOMM Platinum Edition