Citiraj:
Autor petar0
|
moze i tako, ali to tt kučište je sran*** mozda ti je ljepo,ali baš zbog toliki rupa ne valja, jer na sve strane ulazi prašina i cijeli komp za par dana bude užasan i ne da ces imati bolje hladenje,vec gore od tolike prašine...
uzmi bolje spire maverick ili sonex...
sto se napajanje tice,ta grafa jako jako malo troši tako da ti je sasvim dosta fortron 400/silverstone strider 400w...ako nema xfx 450 uzmi
silverstonea
Citiraj:
Autor domagojacivi
Sljedeci tjedan kupujem pa mozes li mi objasniti sto smatras uskim grlom. Gnjavim al sto mislite o fm2 i dali se isplati uz et takvu konfe s intelom u od amd makar meni se svida vise s intelom i je li dobro staviti neku nvidinu graficku aj plz pomozite mi. Pozdrav
|
ukratko, jača grafa ti je bolja za gaming, 7850 je jača i zato je bolja u kombinaciji sa i3 jer ti onda ulazi u budzet...ako ides na i5 koji je prejak, moras metnuti slabiju 7770 s kojom ces imati losije postavke u igri nego sa 7850....ako imas para uzmi i5+7850 ako nemas uzmi i3+7850 i ne trebas kemijati dalje nista...rekao si koristis za gaming, dobio si preporuku za gaming....
amd niti jedan se ne isplati...a za nvidiu grafu nemas para...mislim imas ali onda moras staviti čak slabiju od 7770 a to se ne isplati...ati ima jeftinije i jače grafe...nemoj kemijati vise