Tema: Guild Wars 2
View Single Post
Staro 05.10.2012., 17:27   #191
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
Napisao si da je igra P2W (Pay2Win) što je notorna glupost.
Jesi procitao cijelu recenicu?
Pretpostavljam da nisi, pa cu se ponoviti.
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Ovi hibridni nacini, koji su kao F2P, ali nude i pretplatu su u biti P2W igre. Bez placanja si nitko i nista.
Ta recenica je bila odgovor na ovo ovdje:
Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
neznam kako je u ovim drugim igrama koje su imale pretplatu, pa se prebacile na f2p, ali tamo nije bas tako bajno, nemos igrat pvp koliko oces nego si limitiran vremenom/partijama, nemos na sve mislije, nemos se grupirat itd, a ovdje nema nikakvih restrikcija

dok neki druge igre imaju pogodnosti za ljude koji placaju, pa imaju jaci oklop, vise exp dobivaju, vise pogodnosti za pvp, nije to to
Valjda je sada jasna moja recenica. Igre koje su bile P2P kada predju na F2P, obicno ostave i mogucnost pretplate, cime se igra zapravo pretvara u P2W. Bez placanja nemas hrpu mogucnosti i sporije napredujes, sporije dobivas opremu itd.

Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
To nije nikakva rijetkost u svijetu MMO igara, besplatne ekspanzije.
GW2 je "F2P" igra, koju treba platiti da bi igrao. Osim toga nema prevelike razlike izmedju modela poslovanja GW2 i ostalih F2P igara.
Ovdje isto nisam napisao da je igra P2W, nego da ju moras platiti/kupiti (€60) da bi igrao. I to je jedina razlika izmedju GW2 i ostalih F2P igara. Ostale igre kostaju 0€ dok GW2 kosta 60€.
U samu kvalitetu igre ne ulazim, svi moji postovi su bili vezani uz model poslovanja.